luni, 14 martie 2011

Despre Gradini


Este foarte important sa aveti un spatiu exterior cat de mic, sau sa puteti pastra o legatura vizuala cu natura. O gradina mica, fie ea pe un balcon, pe un acoperis sau pe o terasa, este un sanctuar in care puteti scapa de presiunea traiului urban. Ganditi-va la spatiul dumneavoastra verde ca la o prelungire a casei, ca la o camera in aer liber in care puteti servi masa, citi, admira un peisaj sau in care va puteti privi copii jucandu-se. Secretul realizarii unui fundal linistitor pentru traiul in aer liber consta, in primul rand, in definirea destinatiei pe care doriti sa o dati spatiului. Avand in minte acest scop clar, incepeti sa creati un spatiu in locuit placut.
In mod evident, este mai simplu sa creati un spatiu agreabil in aer liber in zonele cu clima mediteraniana sau tropicala, insa in fiecare moment in care exista lumina si caldura va ofera o satisfactie si o placere deosebite. In orice caz, nu doar soarele contribuie la realizarea unui spatiu confortabil in aer liber. Exista multe modalitati prin care il puteti transforma intr-unul atragator. Puteti reduce efectele vantului si ale secetei, puteti folosi culori pentru a-l face atractiv si chiar atunci cand soarele nu straluceste..

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

  TIPURI DE GRADINI Grădinile naturale.   Sunt genul   de grădini care seamănă foarte mult cu pădurile naturale. Scopul lor este de a cr...